Spring til indholdet (Tryk Enter)

Annoncering

Facebook annoncering

Få adgang til verdens største datasæt. Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook og kan derfor på baggrund af vores erfaring sikre en resultatorienteret strategi.

Få adgang til verdens største datasæt

Hvis din virksomhed ønsker at nå ud til en specifik målgruppe med et eller flere interesseparametre, findes der ingen bedre motor til at sætte strøm til din annoncering end Facebook (Meta).

Gennem det seneste årti har Facebook (Meta) indsamlet information om brugeradfærd gennem deres egne apps Facebook, Instagram, WhatsApp og deres eksterne kilder som eksempelvis Facebook Pixel.

Den enorme data vi har til rådighed, har skabt et netværk af datapunkter som muliggør at Facebook (Meta) kan tegne en præcis demografisk profil af den enkelte bruger på deres platform, vi som annoncører får mulighed for at målrette.

 • Du har fuld ejerskab af annoncekonti og tilhørende aktiver
 • Sparring på annoncekreativer og -tekster
 • Løbende dialog og månedlige statusmøder
 • Tryg dialog ved opstart

Vores tilgang til Facebook annoncering

Vi er overbeviste om, at samarbejdet trives bedst med transparens. Derfor er du med hele vejen, og får indblik i det niveau, du har det bedst med. Nogle trives med at godkende alle annoncer på forhånd, og andre har behov for mindre inddragelse.

Du har også den konsulent tilknyttet, som du er blevet lovet. Du vil ikke opleve at være kastebold, fordi vi tror på det gode samarbejde mellem dig og din konsulent.

 • Ingen skjulte gebyrer og ekstraregninger
 • Vi gør hvad vi siger, og siger hvad vi gør
 • Tilpasset dialog og månedlig statusmøde
 • Vi er ærlige og gennemsigtige i alt vi siger og gør
 • Aftalt target og ad spend
 • Proaktiv sparring

Sådan fungerer et samarbejde

Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook (Meta) og kan derfor på baggrund af vores erfaring garantere en resultatorienteret strategi, som bidrager positivt til virksomhedens samlede værdikæde.

Ikke to virksomheder er ens, og vi tilpasser os altid til samarbejdet. I store træk følger opstartsforløbet oftest nedenstående struktur.

 1. 1 Behovsafdækning og matchsikring
  Vi afdækker dit behov og sikrer at vi er det rette match for opgaven
 2. 2 Løsningsforslag og oplæg
  Du modtager vores bud på hvordan vi vil gå til opgaven og den økonomiske ramme for løsningen
 3. 3 Opfølgning og afstemning
  Vi sikrer at vores løsningsforslag står mål med dine forventninger og aftaler igangsættelse af opgaven
 4. 4 Kick-off
  De involverede parter på opgaven sætter sig sammen og aftaler den nødvendige praktik for igangsættelse
 5. 5 Opfølgning
  Efter igangsætning vil vi løbende følge op på samarbejdet for kvalitetssikring

Sådan fungerer et samarbejde

Ikke to virksomheder er ens, og vi tilpasser os altid til samarbejdet. I store træk følger opstartsforløbet oftest nedenstående struktur.
1

Behovs-
afdækning og matchsikring

Vi afdækker dit behov og sikrer at vi er det rette match for opgaven

2

Løsningsforslag og oplæg

Du modtager vores bud på hvordan vi vil gå til opgaven og den økonomiske ramme for løsningen

3

Opfølgning og afstemning

Vi sikrer at vores løsningsforslag står mål med dine forventninger og aftaler igangsættelse af opgaven

4

Kick-off

De involverede parter på opgaven sætter sig sammen og aftaler den nødvendige praktik for igangsættelse. Efter igangsætning vil vi løbende følge op på samarbejdet for kvalitetssikring

Paid Social afdelingen

Mød teamet

5 store guldstjerner med stående applaus

Vores Google Ads har fået en ordentlig overhaling… Og med ordentlig mener jeg hele nitro-pakken, den helt onde hækspoiler og en Lamborghini motor i vores (tidligere) beskedne Opel-setup.
Ikke nok med at deres resultater taler for sig selv, så er de jordens rareste mennesker at samarbejde med. Vi har haft brændt nallerne på nogle andre bureauer, men jeg kunne ikke være gladere for 1260 end vi er.
Jeg har oprigtigt bedt dem om at oppe deres priser, og tage en større månedlig fee fra os. Det gør man som 50% fynbo 50% jyde kun, hvis man får leveret kanon gode resultater 🙂
Andreas Nielsen,

Proaktiv sparringspartner

Jeg fik 1260 anbefalet gennem mit netværk og samarbejdet har i den grad levet op til forventningerne – og mere til.
Det er let at samarbejde med 1260 og de er en proaktiv sparringspartner på vores digitale markedsføring. Det ses tydeligt på vores performance.

Vi kan anbefale alle, der søger et proaktivt samarbejde, at række ud til 1260.
Rasmus Jungersen,
CMO i Visma Dinero

Hollistisk forretningssparring

Vi søgte en samarbejdspartner der kunne hjælpe os med at skalere forretningen. Det har vi fundet i 1260. Der har været god dialog og sparring i hele forløbet, og resultaterne ser lovende ud.
Vi sætter pris på den holistiske forretningssparring og et proaktivt mindset fra vores konsulenter.
Martin Glisby,
CEO i Flora Danica

Thumbs up herfra!

Har været kunde i et halvt år (Google/Bing Ads) og kan med god samvittighed anbefale 1260! De fremstår proaktive, kompetente og meget dygtige til data og afrapportering som alt i alt gør dem til en ekstern partner som man ikke behøver at bruge for meget krudt på at følge op på da de har roret på en betryggende måde.
Frederik,

1260 holder hvad de lover og langt mere end det

“Vi har tidligere prøvet andre bureauer, men aldrig haft held med at nå de mål vi har ønsket og er blevet lovet. Dét har 1260 så sandelig; og mere til! Vi har ikke én ting at sætte en finger på i dette samarbejde. Vi kan absolut anbefale 1260 til andre virksomheder.”
Nicklas Sørensen,
CEO, GrønRejs

Virkelig god og effektiv service!

Virkelig god og effektiv service!
1260 har knækket en teknisk kode, jeg ikke selv kunne. Tak for at være der, da jeg havde brug for det!
Julie Maja,

6 stjerner herfra hvis man kunne give det!

Med deres ekspertise har vi formået at vækste vores virksomhed med online markedsføring! De er gode til at holde kommunikationen tæt og komme med ideer som vi kan anvende🙌

Karina Jensen,

Kan klart anbefales.

Altid hurtig og kompetent service. Kan klart anbefales.

Kia Odgaard,

God rådgivning og hurtig eksekvering

God rådgivning og hurtig eksekvering er yderst værdsat i en organisation som vores, hvor tingene hurtigt ændrer sig.
Gennem korte hyppige statusmøder og gennemsigtighed sikrer 1260 at man som kunde føler sig godt klædt på og sikker i sine paid social aktiviteter.
Signe Bendixen,
Social Media Manager i Lagkagehuset

Stor anbefaling herfra

Jeg har brugt 1260 til at hjælpe med kampagner og andet i forbindelse med bokseinstituttet. Jeg har haft en del forskellige personer inde over men aldrig haft noget så effektivt som 1260 til at varetage mit SoMe. Udover det er de rare at tale med og altid gode til at holde mig opdateret i forhold til alle de trin der er i en kampagne. Stor anbefaling herfra
Lars Larsen,

Digitale 100m mestre!

Klart det bedste bureau jeg til dato har arbejdet med. Altid kompetent rådvigning, fair på pris og resultaterne taler for sig selv. Vil til hver en tid anbefale at tage en snak med 1260, hvis man skal have hjælp til digital markedsføring!!

Nicklas,

Professionalisme

I november 2021 havde jeg fornøjelsen af at blive undervist af Mikkel Tschentscher (Partner & Head of Development) i front-end udvikling.

Jeg lærte bl.a. om Tailwind CSS, Alpine.js, Node, npm, gulp, GIT, DeployHQ og mange andre smarte features som er det nye sort og, som vil spare mig utrolig meget tid fremover. Vi snakkede også om ting jeg ikke skulle bruge min tid på, så vi var vidt omkring med både do’s & dont’s.

Mikkel gav også sit bud på, hvordan jeg kan vækste min egen forretning som udvikler, hvor jeg kan lære mere og hvordan jeg skal komme i gang med det lærte.

Så en kæmpe ROS og anbefaling herfra 🙌🏼
Hvis nogen ønsker en uddybning af ovenstående, er de meget velkommen til at kontakte mig
Nicolai Teglskov,

Nærværende og indfølende

Professionelle. Nærværende. Skabende.

Der er bureauer, og så er der bureauer. 1260 hører til den sidste kategori. De er karakteristiske i deres præcision og deres objektivitet og rådgivning, og samtidig er de nærværende og indfølende.

Varm anbefaling herfra.
Kristian Mejlvang,
Marketingchef hos Øjenhospitalet Danmark

Professionelle

Professionelle. Holder aftaler også på performance.

Peter Kofler,

Mikkel var hurtig

Mikkel var hurtig, god til at holde mig loopet om hvordan det gik med problematikken med mit WP website, der var gået ned. Og han fandt en løsning selvom andre inkl. mig selv havde givet op
Pilateshouse,

Imponerende resultater

Jeg har med mit firma benyttet 1260 i en række år nu. De har altid leveret nogle imponerende resultater, og virker enormt kompetente.
Stor anbefaling herfra.

Søren Holmboe,

Søren Riisager,

Case

Flora Danica

Med fokus på skalering af forretningen og strategisk sparring fik vi opbygget et samarbejde, der skabte tydelige resultater på bundlinjen.

20%

flere brugere

22%

flere ordrer

42%

øget salg

Opgaver relateret til Facebook annoncering

Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook (Meta) og kan derfor på baggrund af vores erfaring garantere en resultatorienteret strategi, som bidrager positivt til virksomhedens samlede værdikæde.

Sådan er du sikret i 1260

1260 er et digitalt bureau. Det betyder, at vi kan hjælpe med mere end annonceringen.

Vi kan stå hurtigt til rådighed, hvis der skulle opstå behov for det. Går din webshop uventet ned, så kan vi gribe opgaven – og være hurtigere fremme med en løsning, fordi dine konsulenter har et indblik i din forretning og du derfor ikke skal starte helt fra 0 i en opstartsfase. Som kunde hos os er du sikret hele vejen rundt.

Du kan samle alle dine opgaver hos os og være sikker på, at konsulenterne sparrer internt til din fordel. Vi er nemlig ikke et bureau med 200 ansatte, og det betyder at alle taler sammen dagligt.

 • Digitalt bureau

  Vi kan hjælpe dig hele vejen rundt.

 • Ven af huset

  Din konsulent kan hurtigt hjælpe dig videre, hvis der skulle opstå et akut behov.

Relevante services

Der er ofte gode synergier at hente på tværs af discipliner. Hvis du annoncerer på Facebook, er du måske også interesseret i nogle af disse services.

TikTok annoncering

Lad din fortælling udfolde sig i et dynamisk format

Google ads

Forlæng brugerrejsen med Google Ads

Server-side Tracking

Skab de absolut bedste forhold for din annoncering

Content

Skab de bedste forudsætninger for blikfang
Content

LinkedIn annoncering

Især relevant til B2B-virksomheder

Pinterest annoncering

Et socialt medie, med særligt højt brandgenkaldelse

Spørgsmål, vi ofte bliver stillet

Vi forstår godt, hvis du brænder inde med flere spørgsmål. En del af dem får du først et nøjagtigt svar på, når vores dialog er i gang, og vi har kendskab til din forretning.

Her finder du svar på de generelle spørgsmål, vi oftest hører.

Bliv kontaktet

Opnå din virksomheds fulde digitale potentiale

Udfyld formularen for at lande i vores indbakke og forvent svar inden for 1 arbejdsdag. Du kan også ringe til os på telefon

(+45) 71 96 12 60

i vores åbningstid.

"*" indikerer påkrævede felter