Spring til indholdet (Tryk Enter)

Kultur & mennesker

Tillid og glade medarbejdere

Vi tror på at ærlighed og glade medarbejdere skaber den bedste arbejdsplads. Vi har løbeklub, padel-stjerner og CS-nørder, med plads til familiemennesker, singler og firmahunde.

Hverdagen hos 1260

Vores kultur bygger på tillid

Vi lægger vægt på passion, ærlighed og en konstant vilje til at blive dygtigere. Vi behandler vores kunder som kollegaer, og vi gør altid det rette – også i svære situationer.

Vi er ærlige overfor kollegaer og kunder, stræber efter at blive dygtigere og behandler vores kunder som kollegaer.

En ideel medarbejder i 1260 er passioneret for vores vision, er ærlig overfor både kollegaer og kunder, stræber altid efter at blive dygtigere, og behandler sine kunder som kollegaer. Vi gør altid det rette – også i de svære situationer.

Ærlighed og glade medarbejdere mener vi, er den bedste forretningsmodel. Derfor er vi også stolte af at være et Golden Grade Certified Happy Workplace.

 

 

Vi går op i at…

  • …være ærlige og gennemsigtige i alt vi siger og gør
  • …ansætte fremragende mennesker frem for fremragende CV’er
  • …betragte vores kunder som kollegaer
  • …investere klogt – automatisere og tænke smartere
  • …gøre det rette – også i de svære situationer
  • …sige hvad vi gør, og gøre hvad vi siger
Jeg startede i 1260 i marts 2022, og det har indtil videre været den vildeste læringsrejse. Jeg har haft en stejl læringskurve, hvilket har resulteret i at det fra dag 1 har været utrolig lærerigt og spændende.
Kulturen i 1260 var noget af det, der overraskede mig mest som ny ansat. Alle var rare og imødekommende – og var/er altid klar på at give en hjælpende hånd.
Serpil Sevim, Paid Social Specialist i 1260

Bliv en del af holdet

Vil du høre mere om
kulturen hos 1260?

Så tag fat i Jeppe Secher, vores Director of People & Culture, og hør nærmere om hvordan hverdagen og værdierne ser ud. Måske er vi det rette match?