Spring til indholdet (Tryk Enter)

Praktikplads

Marketingpraktikant med flair for tekstproduktion

Fakta om stillingen

Stilling

Marketingpraktikant med flair for tekstproduktion

Type

Praktik

Lokation

København

Tiltrædelse

14. august 2023

Ansøgningsfrist

5. juli 2023

Er du en ægte skrivehest, der elsker at være social? Så er du måske vores nye marketingpraktikant i 1260.

Vi søger en praktikant til vores marketingafdeling, der har lyst til at dygtiggøre sig – særligt inden for tekst- og  content-produktion – og er interesseret i et otte ugers praktikforløb hos os på Amager nær Islands Brygge.

Hvem er vi?

Vi elsker at have det sjovt sammen på kryds og tværs. Derfor har vi både løbeklub, fredagsbar, padel-stjerner, CS nørder og familiemennesker såvel som singler. Vi har firmahunden Charlie, gratis frugt, sodavand og kaffe, et fedt kontormiljø ved DR Byen og en masse andet, vi ikke har plads til at skrive om, men som bidrager til en ret unik kultur.

Visionen for 1260 er at opbygge et digitalt markedsføringsbureau med landets dygtigste specialister – og vi er godt på vej! Som du kan høre, har vi store ambitioner og er på rekordtid blevet et af landets hurtigst voksende bureauer, som i dag hjælper mere end 200 virksomheder. Vi ser derfor gerne, at du er nysgerrig, social og venlig af natur (det er vi også) og elsker at arbejde i et højt tempo, selvom du hos os selvfølgelig har fri, når du har fri. I øvrigt er vi certificeret Golden Grade Happy Workplace af Zoios!

Arbejdsopgaver

Som praktikant hos os får du ansvar for dine egne opgaver, et solidt indblik i bureauverdenen og lærer at være lead på en content-produktion. Du kommer til at referere til marketingdirektøren og får mulighed for direkte sparring med specialister indenfor dit felt. Helt konkret får du erfaring med:

  • Produktion af faglige artikler med afsæt i interviews med relevant stakeholders 
  • Produktion af kundecases herunder: tekst, video og interviews
  • Ekstern markedsføring i form af indhold til LinkedIn og Instagram m.fl.
  • Let grafisk arbejde
  • At skrive nyhedsbreve og SEO-tekster
  • … og meget andet

Hvem er du?

Vores nye praktikant kan komme i alle størrelser og former, men vi leder specifikt efter en profil, der er uddannet indenfor kommunikation og har haft studierelevant eller frivilligt skrivearbejde. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Ikke er bange for at tage ansvar og komme med input
  • Kan producere tekst i forskellige formater
  • Er god til at tilegne dig ny viden
  • Evt. har flair for videoproduktion

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at lukke rekruttering før ansøgningsfristen d. 5. juli, hvis den rette kandidat dukker op. 

Startdato er d. 14. august 2023.  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing Director Anita Lykke Klausen på [email protected]

Bliv en del af holdet

Har du spørgsmål til stillingen?

Så tag fat i Jeppe Secher, Director of People & Culture, og høre mere om hvordan hverdagen og værdierne se ud, og find ud af om vi er det rette match for dig.