facebook logo

Facebook & Instagram annoncering

Få eksponeret dit brand og virksomhed på verdens største sociale medie med knivskarp, databaseret annoncering.

Vores indsats skal gerne udmunde sig i en maskine, der for hver gang du kaster én krone ind, får flere tilbage. Kontakt os i dag, hvis vi også skal bygge din maskine. Læs mere her →

facebook logo

Google Ads

Få dine produkter eller ydelser placeret i toppen af Google når dine kunder søger efter dem.

Uanset om du vil opnå øget salg af dine produkter, opnå øget kendskab til din forretning eller få tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så kan Google Ads være svaret. Se hvordan vi kan hjælpe dig →

facebook logo

LinkedIn Annoncering

Uanset om du er på B2B eller B2C-markedet, så er markedsføring på LinkedIn relevant. LinkedIn er en social platform, som er målrettet erhvervslivet og over 25 % af alle danskere har en bruger.

LinkedIn har en høj tillid blandt brugere. Det betyder blandt andet at platformens mail-system har tre gange højere reach end konventionelle nyhedsmails samtidig med, at mulighederne for segmentering i høj grad understøtter  B2B-marketing.

facebook logo

Pinterest annoncering

Pinterest er et socialt visuelt medie, der siden sin lancering, har vokset sig så stort, at det i dag er en anerkendt social platform på et globalt plan.

Markedsføring på Pinterest giver mulighed for visuelt at inspirere en specifik målgruppe til køb af produkter og man kan samtidig præge andre målgrupper til øget kendskab. Data viser at 50% af brugerne har foretaget et køb via Pinterest efter at være stødt på en promoveret “pin”. Og 67% har opdaget nye brands eller produkter via Pinterest.

Snapchat officielle App logo

Snapchat Annoncering

Snapchat er et visuelt storytelling medie som i særdeleshed bruges af unge mellem 12-29 år. Det er et underholdningsmedie som ikke henvender sig mod et direkte salg, men snarere at opbygge tillid og brandværdi.

Hvor 85% af alle videoer på Facebook bliver afspillet uden lyd, bliver 60% af alle Snapchat videoer afspillet med. Det giver dig gode muligheder for at integrere lyd, som en dominerende del af dine Snapchat annoncer.