Spring til indholdet (Tryk Enter)

Annoncering

Facebook annoncering

Få adgang til verdens største datasæt. Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook og kan derfor på baggrund af vores erfaring sikre en resultatorienteret strategi.

TikTok har på rekordtid indtaget en topplacering som brugernes foretrukne medie.
Det videobaserede medie har for alvor knækket koden til at levere relevant og underholdende indhold til alle brugertyper.
Mediet har hos flere brugergrupper opnået den højeste skærmtid over andre medier, hvilket giver din virksomhed rig mulighed for at få taletid på mediet.

Med TikTok annoncering har får du mulighed for at drage fordel af demografisk data såvel som pixel-data fra jeres egen hjemmeside.
Samtidigt med at mediet den seneste tid har opnået massiv brugertilgang, er den demografiske profil også gået fra primært at repræsentere et yngre segment, til i dag hvor mere end 50% af brugerne på TikTok er 25 år eller ældre.

Indholdet på TikTok afviger en smule fra de mere traditionelle sociale medier, hvor der typisk er fokus på både copywriting og det visuelle aspekt. Video er nemlig det bærende medie på platformen, og du skal være klar på at det traditionelle reklameformat i dine videoer er dømt ude.

På TikTok hersker brugernes præmis for platformen, og hvis du ønsker at opnå resultater er der med de rette strategiske overvejelser rig mulighed for at vinde markedsandele med hjælp fra TikTok annoncering.

Case

Flora Danica

Med fokus på skalering af forretningen og strategisk sparring fik vi opbygget et samarbejde, der skabte tydelige resultater på bundlinjen.

Bliv kontaktet

Skal vi også hjælpe dig?

Du kan kontakte Jonas, vores Client Director, for en kort dialog om behovsafdækning. Samtalen giver også mulighed for at sikre, at vi er et godt match.

Når du har udfyldt formularen, vil Jonas række ud til dig inden for 1 arbejdsdag.


Mød specialisterne

Paid Social

Bliv kontaktet

Opnå din virksomheds fulde digitale potentiale

Udfyld formularen for at lande i vores indbakke og forvent svar inden for 1 arbejdsdag. Du kan også ringe til os på telefon +45 7196 1260 i vores åbningstid.

"*" indikerer påkrævede felter