Spring til indholdet (Tryk Enter)

Annoncering

Facebook annoncering

Få adgang til verdens største datasæt. Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook og kan derfor på baggrund af vores erfaring sikre en resultatorienteret strategi.

Pinterest er en visuel platform med mere end 450 millioner brugere på verdensplan, som primært anvendes til at inspirere og opdage nye ideer. Her er det muligt at finde alt fra boligindretning og mode til opskrifter og DIY-projekter.

Med Pinterest annoncering kan du målrette din annoncering til brugere, som er interesserede i dine produkter eller ydelser. Du kan eksempelvis målrette annoncer baseret på søgeord, interesser og opførsel på platformen.

Pinterest annoncering tilbyder forskellige annonceformater som eksempelvis Promoted Pins og Promoted Videos. Disse annoncer er visuelt appellerende og giver mulighed for at inkludere en call-to-action, som kan lede brugeren direkte til din webshop.

Som annoncør på Pinterest har du desuden mulighed for at måle din annoncerings succes gennem platformens analytics værktøj. Her kan du analysere dine resultater og justere din annoncestrategi løbende for at optimere dine resultater.

Case

Flora Danica

Med fokus på skalering af forretningen og strategisk sparring fik vi opbygget et samarbejde, der skabte tydelige resultater på bundlinjen.

Bliv kontaktet

Skal vi også hjælpe dig?

Du kan kontakte Jonas, vores Client Director, for en kort dialog om behovsafdækning. Samtalen giver også mulighed for at sikre, at vi er et godt match.

Når du har udfyldt formularen, vil Jonas række ud til dig inden for 1 arbejdsdag.


Mød specialisterne

Paid Social

Bliv kontaktet

Opnå din virksomheds fulde digitale potentiale

Udfyld formularen for at lande i vores indbakke og forvent svar inden for 1 arbejdsdag. Du kan også ringe til os på telefon +45 7196 1260 i vores åbningstid.

"*" indikerer påkrævede felter