Spring til indholdet (Tryk Enter)

Annoncering

Facebook annoncering

Få adgang til verdens største datasæt. Vi har været med fra starten af rejsen med annoncering på Facebook og kan derfor på baggrund af vores erfaring sikre en resultatorienteret strategi.

Målrettet business-to-business annoncering finder du på LinkedIn

I en verden hvor vi i den digitale tidsalder mere og mere taler person-to-person, i stedet for de traditionelle termer som business-to-consumer og business-to-business, finder vi stadig LinkedIn og deres hyperavancerede målretning i toppen af fødekæden, når det kommer til effektiv kommunikation over for et specifikt forretningssegment.

Få mulighed for at kommunikere virksomhedens budskab ud til dem I ønsker, og få dem til at tage handling med vores hjælp.

Gennem årene har vi fulgt udviklingen af LinkedIn annoncering tæt og har bl.a. hjulpet større S&P 500 virksomheder med effektivt at skabe dialog med deres kundesegment.

LinkedIn annoncering er for alle virksomhedsstørrelser – og med de rette strategiske overvejelser og taktiske streger, kan det lykkes de fleste at tilføre merværdi til forretningens værdikæde med LinkedIn annoncering.

Case

Flora Danica

Med fokus på skalering af forretningen og strategisk sparring fik vi opbygget et samarbejde, der skabte tydelige resultater på bundlinjen.

Bliv kontaktet

Skal vi også hjælpe dig?

Du kan kontakte Jonas, vores Client Director, for en kort dialog om behovsafdækning. Samtalen giver også mulighed for at sikre, at vi er et godt match.

Når du har udfyldt formularen, vil Jonas række ud til dig inden for 1 arbejdsdag.


Mød specialisterne

Paid Social

Bliv kontaktet

Opnå din virksomheds fulde digitale potentiale

Udfyld formularen for at lande i vores indbakke og forvent svar inden for 1 arbejdsdag. Du kan også ringe til os på telefon +45 7196 1260 i vores åbningstid.

"*" indikerer påkrævede felter