Spring til indholdet (Tryk Enter)

Mød 1260

Et team, hvor vision møder eksekvering

Fra skarpsindige strateger til nyskabende webudviklere og dygtige specialister – vi kombinerer indsigt med handling for at bringe din virksomhed til nye højder.

Digital markedsføring

Paid Social, Paid Search, SEO & Content

Specialister til fingerspidserne og digitale to the core. De samarbejder på kryds & tværs og er hinandens bedste sparringspartnere. Der er ingen tvivl om, at man er i gode hænder når man er landet her.

Webudvikling

Udvikling & design

Vi mener selv, at vi har samlet det stærkeste hold af frontend, backend, fullstack og visionære designere. Og når først de går til en opgave, er de så godt som uovervindelige.

Administration

Ledelse & administration

Selvom det er en god, blandet landhandel har alle én fælles interesse: At sikre, at medarbejderne har det godt. Uanset om det er lønudbetaling, anrette snacks til eftermiddagens blodsukker eller være en støtte når vinden blæser.

Styrken i forskellighed

Vi samler på hele mennesker med personlighed og attitude, snarere end flotte CV’er. Hos os er der plads til forskelligheden, og vi tror på at det er lidt af dét der skaber 1260. Fælles for os alle er passionen og en stræben efter gode resultater.

Bliv en del af holdet

Skal du være en del af holdet?

Så tag fat i Jeppe Secher, vores Director of People & Culture og hør mere om hverdagen og værdierne. Måske er vi det rette match?