Google Ads (AdWords)

Få dine produkter eller ydelser placeret i toppen af Google når dine kunder søger efter dem. Vi er et Google Ads bureau, har god erfaring med at hjælpe virksomheder, til at få flere leads og omsætning med annoncering på Google.

Vi kan hjælpe dig

Google Ads er de annoncer der placeres i toppen eller bunden af søgeresultaterne, når du søger på Google. Der kan maksimalt være placeret fire annoncer i toppen af søgeresultaterne.

Det er også de bannerreklamer du så ofte ser på hjemmesider eller youtube reklamerne du ser før, under eller efter den egentlige video du er kommet for at se. Det kan også være en reklame, som bliver vist i en app.

Søgeannoncer

Bliv vist på Google med en annonce, når der søges efter dig eller dine ydelser.

Shopping

Få vist dine produkter med billede og pris direkte på Google.

Gmail

Lad os minde dine kunder om dig, når de besøger deres Gmail indbakke.

YouTube

Skal vi hjælpe med brand awareness, er YouTube en god kanal at bruge.

Display

Få vist jeres budskaber på stærke medier til gode klikpriser overfor jeres målgruppe.

Afrapportering

Vi har intet at skjule, derfor får du fuld gennemsigtighed i vores samarbejde.

Skarpe Google Ads konsulenter

Det giver mening at have en professionel Google Ads samarbejdspartner, da gode resultater ofte kommer ved stor kontrol og kontinuerlig optimering af kontoen. Der bliver konstant udviklet nye funktioner hos Google og i takt med dette, måden man annoncerer på.

Det er derfor vigtigt hele tiden at opsøge og udforske ny information på markedet. Ved at hyre en professionel, så frigiver du dermed en stor mængde tid, som du kan effektivt kan bruge på andre vigtige dele af din forretning.  

Google Ads kan være det perfekte match

Med den rigtige strategi og eksekvering bruger du ikke penge på irrelevant trafik og får kun besøgende, der har til hensigt at købe, eller på anden måde engagere sig med, dit produkt. 

Uanset om du vil opnå øget salg af dine produkter, opnå øget kendskab til din forretning eller få tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så kan Google Ads være svaret. Med den rette hjælp kan din virksomhed også få glæde af de mange potentielle kunder, der benytter en søgemaskine til at finde dine ydelser.

FAQ

Hvorfor bruge Google Ads?

Google Ads er kort sagt et medium med et stort potentiale for, at nå ud til en specifik målgruppe, der søger direkte efter information eller ydelser.

Man kan tilrettelægge budgivning og målrette annoncer mod specifikke aldersgrupper, køn, interesser og meget mere.

Samtidig betaler du kun for de klik du får på dine annoncer.

Hvordan fungerer Google Ads?

Google Ads er hvad man kalder PPC eller Pay Per Click annoncering og det betyder i bund og grund, at du kun skal betale når du får besøgende via annoncen.

Der er utroligt mange måder, hvorpå du kan kombinere funktioner og målretning med annoncering via Google Ads.

Der er ingen tvivl om, at Google tilbyder sine kunder nogle af de bedste algoritmer på markedet for, at kunne automatisere processer og gøre det så nemt for annoncøren som muligt. 

 

Er Google Ads dyrt?

Vi går meget op i at annoncering skal være rentabel – du skal have mere omsætning end hvad du ligger til Google i udgift. Vi har flere års erfaring med netop dette, og har skabt stærke resultater for vores kunder.

Hvis man i stedet for, at fokusere på udgiften, fokuserer på selve overskuddet, er Google Ads ofte en meget rentabel forrenting.

Hvad laver et Google Ads bureau?

Det er meget forskelligt fra bureau til bureau. Vi har frameworks, vi arbejder ud fra med kunder i alle brancher.

Vi tester løbende budskaber, justerer vores bud og udnytter budjustering på segmenter. Vi tilføjer også relevante søgeord, og udelukker irrelevante søgeord (negative søgeord). Heraf sørger vi også for at udfordre vores eget setup.